1
Evroliga

Facundo Campazzo during the training session of KK Crvena Zvezda at Aleksandar Nikolic Hall on December 20, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

KAMPACO U AVIONU ZA ATINU: Još uvek se ne zna da li će zaigrati!

Objavljeno: 21.12.22 u 12:23

Sve je pod upitnikom još uvek!

Košarkaši Crvene zvezde otputovali su u Atinu gde ih sutra od 20 časova očekuje gostovanje ekipi Olimpijakosa.

Sa ekipom u avionu našao se i novi plejmejker beogradskog kluba, Fakundo Kampaco. Međutim, još uvek nije poznato da li će Argentinac moći da nastupi.

Razlog je zabrana koja je Zvezdi izrečena od strane Evrolige.

Facundo Campazzo (L) smiles during the training session of KK Crvena Zvezda at Aleksandar Nikolic Hall on December 20, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Nakon što je Upravna kontrolna komisija uputila sudski postupak protiv Crvene zvezde po osnovu postojećih dospelih obaveza i propuštanja dostavljanja potrebnih podataka, Finansijsko veće je izreklo privremenu meru zabrane registracije novih igrača i trenera. – naveli su tom prilikom iz Evrolige.

Odmah su reagovali iz kluba i rekli da je to samo uslovna zabrana dovođenja igrača i trenera, da je administrativne prirode i da će sve biti rešeno u najkraćem mogućem roku.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

2
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter