0
Košarka

FOTO: Screenshot

JOKIĆ POBESNEO NA O’NILA: Pogledajte kako je Nikola vikao na legendarnog Šeka uživo u programu! (VIDEO)

Objavljeno: 21.12.22 u 08:41

Nije mu se svidelo.

Nikola Jokić nastavlja da dominira u NBA ligi. Sinoć je došao do svog šestog trip-dabla u karijeri, a utisak je da uopšte nije ni igrao na maksimumu svojih mogućnosti.

U pobedi nad Memfisom ubacio je po 13 poena, skokova i asistencija.

Nakon utakmice srpski košarkaš dobio je pohvale od nekadašnjeg NBA igrača, a sada konsultanta TNT televizije, Šekila O’Nila. Međutim, Amerikanac je uspeo i da iznervira Nikolu, što nije lako.

Naime, nakon utakmice Amerikanac ga je pitao da li je kao dete sanjao da može doći do tog nivoa da bude jedan od najboljih centara u NBA ligi. Jokić mu skromno rekao da nije jer je tada on bio na parketu.

Očigledno je to prijalo popularnom Šeku koji je rekao „Hvala ti, brate„, naravno na engleskom, a onda dodao „spasiba“ što na ruskom znači hvala.

To je iznerviralo Jokića koji mu je rekao da je to ruski jezik, a da se na srpskom kaže „hvala“, nakon čega je dobio izvinjenje O’Nila.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter