0
Fudbal

Foto: Printscreen/YouTube

EMOTIVNI OPROŠTAJ OD MIHE: “Srećan put, Siniša, ponosan sam što sam tvoj usvojeni sin” (FOTO)

Objavljeno: 21.12.22 u 19:05

Veoma težak momenat za njegovu porodicu

Vest o smrti čuvenog srpskog fudbalera i trenera Siniše Mihajlovića pogodila je čitavu planetu, a naročito članove njegove porodice.

Dva dana nakon njegove sahrane ljudi su još uvek potreseni, a poslednji među njima koji se oglasio bio je Alesandro Voljako, njegov zet, suprug njegove ćerke Virdžinije.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Alessandro Vogliacco (@alexvogliacco_)

On je sa velikom dozom emocija pisao o Siniši, a oglasio se objavom na Instagramu.

Srećan put, Siniša, ponosan sam što sam tvoj usvojeni sin, brinuo si se o meni, razumeo si me na prvi pogled i nije nam trebalo mnogo reči. Imali smo još mnogo toga da uradimo, ali tvoja duša će ostati ovde zauvek, ništa na svetu neće izbrisati ono što si uradio, hrabrost sa kojom si se borio i dostojanstvo koje samo veliki kralj može da ima. Bio si pravedan čovek i obećavam ti da ću nastaviti da sledim tvoje vrednosti – napisao je Voljako na Instagramu.

Jednog dana ćemo se ponovo sresti, nastavićemo da gledamo utakmice, a ti ćeš me terati da jedem više srpske hrane. Čekaj me i zaštiti nas odozgo, dok ne dođe vreme da pronađem tvoj lep i mrzovoljan pogled u Violante (unuka). Volim te.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

1
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter