0
Evroliga

from left Austin Hollins, Lorenzo Brown, Roman Sorkin and Jalen Adams during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season Round 10 match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Maccabi Playtika Tel Aviv at Aleksandar Nikolic Hall on November 24, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ZVEZDA IM UZELA KAMPACA: Real Madrid krenuo po bivšeg košarkaša crveno-belih!

Objavljeno: 20.12.22 u 15:26

Na leto bi stigao!

Fakundo Kampaco bio je prva opcija Real Madrida, ali iskusni argentinski plejmejker odabrao je Crvenu zvezdu.

Svesni toga, čelnici kraljevskog kluba okrenuli su se alternativnim opcijama, svesni da ovakav tim sa pozicije pleja ne mogu ostaviti u rukama Najdžela Vilijamsa-Gosa i veterana kao što su Serhio Ljulj i Rodrigez.

Zbog toga kao svog prvog pika za pojačanje na poziciji pleja vide Lorenca Brauna, bivšeg košarkaša Crvene zvezde.

On je trenutno u Makabiju u kojem igra odlično, te je jasno da bi Real jedino na leto mogao da dovede naturalizovanog Španca.

Ugovor sa izraelskim gigantom mu ističe 2024. godine, ali mu i dozvoljavala da ove sezone ode bez obeštećenja ako se sa ponudom javi baš tim iz ACB lige. Ovo je veoma zanimljivo Madriđanima, koji su razočarani odlukom Kampaca da ih odbije zbog Zvezde.

NAJNOVIJE VESTI IZ EVROLIGE:

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter