0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

SMAILAGIĆ PROGOVORIO O POVREDI: „Svi doktori rekli da pauziram – nisam mogao više da sedim sa strane!“

Objavljeno: 20.12.22 u 14:58

Velika želja!

Košarkaši Partizana čini se polako izlaze iz krize u koju su upali serijom poraza u Evroligi.

Nakon pobede nad Anadolu Efesom, savladan je i FMP.

Sa povredama je dosta problema imao Alen Smailagić.

Kada sam se povredio, teško mi je palo. Celo leto sam zaista radio vredno da dođem do željene forme za sezonu. Još uvek je nisam dostigao, uostalom vidi se i na terenu i po minutaži, ali dolazim do toga. samo se nadam da neće više biti povreda. – započinje on.

Will Clyburn (L) and Alen Smailagic during the Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Anadolu Efes Istanbul at Stark Arena on December 16, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Ističe da su mu doktori rekli posle povrede prsta da mora da pauzira – ipak želja je prevelika.

Za prst kada se desilo, svi su mi rekli da treba da pauziram, svi doktori. Ipak, tokom tih razgovora otvoreno sam rekao da želim da preuzmem odgovornost na sebe, jer ne mogu više da sedim sa strane da posmatram kao navijač, jer ja sam deo tima i želim da se tako osećam dok sam ovde. – istakao je Alen.

Za kraj, smatra da je najbitnije da ekipa ostane na zemlji da ne „poleti“ posle par dobrih utakmica.

Nama je bitno da ostanemo na zemlji, da ne poletimo posle par dobrih utakmica, sutra imamo trening pred Fener, pričamo svaki dan, videćemo kako ćemo da ih napadnemo. – zaključio je Smailagić.

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter