14
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Privatna arhiva

SLIKU POKAZIVATI NAVIJAČIMA, DA SHVATE KOLIKO BOJE NISU BITNE: Igrači Zvezde i Partizana zajedno na večeri!

Objavljeno: 20.12.22 u 21:51

Ljudima mora da postane jasno, košarka je samo sport!

Dueli Crvene zvezde i Partizana u ABA ligi često više liče na građanski rat nego na košarkašku predstavu. Roditelji sa decom izbegavaju ‘večite derbije’, jer je zaista postalo opasno po sve aktere, kako na tribinama, tako i na terenu. Da igrače preterano ne zanima podela mimo one kada su rivali u sportskim okvirima, još jednom smo dobili potvrdu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Košarkaši večitih rivala koje zastupa Oktagon agencija otišli su na večeru. Na slici možete videti iz PartizanaMatijasa Lesora i Brodžijanskog, dok ‘crveno-beli’ tabor predstavljaju Bentil, Vildoza i Kampaco. Nesumnjivo uživaju u večeri, bez obzira što su na terenu veliki rivali.

91
10

14 Komentara

  1. Ne utice vlast direktno,ali torade z vezdini,,doktori ,,pominjuci,,navodnu,,instrukciju glavnog navijaca.U mnogo slucyjena on licno o tome nista nezna!?

    3
    8
    Odgovori
  2. Kad SNS ne bude na vlasti i izadje istina o finansiranju CZ iza ledja javnosti, jedino sto ce me zanimati je reakcija navijaca CZ…. Zelim da kazem da derbi vecitih je onda kada je rezultat neizvestan, a ako se zna da drzava jedne pomaze a drugima odmaze onda je to sportski fasizam.. Za CZ je otezavajuca okolnost sto se gradi na leglu nacionalizma, pa im je i tim preci od reprezentacije.

    27
    46
    Odgovori
    • Znaci vi ste bili vise od deset godina fasisti dok ste vladali i druge klubove gasili radi dobrobiti srpske kosarke

      17
      6
      Odgovori
    • Sta ti pricas druze panko je vama finansiraoclesora pantera papaetrua i slicne sve plate milion plus ne pricaj glupost

      5
      1
      Odgovori
    • Mrtav Partizan je vratio najveći navijač CZ parama svih nas ne pitajići ikoga.
      Slika o kojoj se piše govori koliko strance zanima i Zvezda i Partizan.Mene koji prati košarku i fudbal skoro 60 god više zanima da vidim naše petorke a ne cele petorke stranaca pa makar naša deca igrala Evro kup ili samo ABA i Srpsku ligu.

      2
      2
      Odgovori
    • Odmaze tako sto im je drzava napravila najskuplji tim u istoriji srpske košarke? Sa sve Obradovićem trenerom. Dačić ti nije smetao kao predsednik KK u vreme Slobe? Karićevi milioni vam nisu smetali? Jel si tražio i tad da vidiš kako se finansirao klub kad je pao SPS?

      2
      1
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter