0
Katar 2022

FOTO: Twitter/@FIFAWorldCup

SADA JE I ZVANIČNO: Mesijeva objava nakon finala je srušila Instagram! (FOTO)

Objavljeno: 20.12.22 u 11:43

Jaje je palo!

Argentina je šampion sveta. Mesi je šampion sveta. Uspeo je da se sa svojom državom popne na vrh planete i podigne Zlatnu boginju. Više puta tokom svoje karijere isticao je Leo da mu je to najveći životni san.

Međutim oborio je i Instagram. Nedugo po osvajanju Mundijala, javio se preko ove društvene mreže svojim pratiocima.

– Mi smo šampioni sveta! Toliko puta sam to sanjao, toliko sam želeo, ne mogu da verujem… Hvala puno mojoj porodici, svima koji su me podržali i svima koji su verovali u nas. Još jednom demonstriramo da smo mi Argentinci, kada se borimo zajedno i ujedinjeni, sposobni da postignemo ono što smo zacrtali. Zasluge pripadaju ovog grupi koja je iznad svakog individualca, to je snaga svih koji se bore za isti san koji je bio i san svih Argentinaca… Uspeli smo! Ajde Argentina, jeb**e! – napisao je Mesi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Leo Messi (@leomessi)

Ova objava prešla je 57 miliona lajkova i tako sa vrha „najlajkovanijih“ objava skinula fotografiju običnog jajeta koje je ima skoro 56 miliona.

NAJNOVIJE IZ KATARA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter