5
Domaći fudbal

from left Queensy Menig Aleksandar Miljkovic Marko Milovanovic Nemanja Miletic Aleksandar Scekic Marko Zivkovic Igor Vujacic goalkeeper Nemanja Stevanovic Sinisa Sanicanin Fudbal-Super League Season 2021/2022 FK Partizan v Kolubara Beograd, 18.12.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

PETRIĆ VRAĆA DOBRO POZNATO IME: Partizan naciljao prvo pojačanje za zimski prelazni rok!

Objavljeno: 20.12.22 u 16:08

On bi mogao da bude potrebno pojačanje za vezni red

Partizan ima ozbiljne namere da već tokom zimskih priprema obezbedi potrebna pojačanja za nastavak šampionske trke, a kasnije i za borbu u Evropi.

Jedna od prvih meta tima koji vodi Gordan Petrić biće bivši igrač crno-belih i crnogorski reprezentativac Aleksandar Šćekić.

VESTI O PARTIZANU:

Reč je o igraču koji je bio jedna od glavnih spona veznog reda crno-belih za vreme kada su treneri kluba iz Humske bili Savo Milošević i Aleksandar Stanojević.

On je zimus napustio Partizan da bi otišao u Zaglebje gde se zadržao samo pola godine, a još je kraće boravio u Ujedinjenim Arapskim Emiratima kao igrač Dabi el Fudžejdžija.

Poslednje informacije govore da je taj klub napustio zbog privatnih razloga i da želi da bude bliži porodici, pa je povratak u Partizan sasvim logičan izbor.

39
31

5 Komentara

  1. Petricu SRAM TE BILO. Da vam Terzic radi prelazne rokove, bolje bi igrace imali. Sram vas bilo bagro izdajnicka. Podnesi ostavku i mars iz Partizana. P.S. jel Voja Stankovic sledece „veliko pojacanje“?

    2
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter