0
Domaći fudbal

Marko Docic (L) celebrates after scoring a goal with Djordje Ivanovic Muhammed Badamosi Miladin Stevanovic Nikola Petkovic Stefan Kovac Nemanja Tosic Nikola Vujadinovic Bojan Kovacevic (R) during the Mozzart Super Liga 2022/2023 match Cukaricki and Novi Pazar at stadium FK Cukaricki on October 29, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

NA BANOVOM BRDU PALE MOTORE: Čukarički počeo sa pripremama za nastavak sezone! (VIDEO)

Objavljeno: 20.12.22 u 13:36

Žele plasman u evropsko takmičenje!

Ova sezona u Mozzart Bet Superligi Srbije važnija je nego bilo koja do sada. Šampion ide direktno u Ligu šampiona, vicešampion u kvalifikacije za elitno takmičenje, a čak će i trećeplasirani igrati Evropu. Naime, klub koji bude treći ići će u plej-of za Ligu Evrope, što automatski znači osigurana barem grupna faza Lige konferencija.

Shodno tome, Čukarički kroji svoje planove. Crvena zvezda i Partizan su realno nedodirljivi, ali na Banovom brdu žele treću poziciju. Danas je izvršena prozivka i sve je spremno za pripreme za nastavak sezone.

Medijima se obratio trener Čukaričkog, Dušan Kerkez.

Ibrahima Ndijae se još uvek nije priključio timu. Zakačio je neki virus kada je bio kod kuće. Nadam se da će se što pre u potpunosti oporaviti i priključiti ostatku tima. – započeo je on.

FOTO: HotSport

Mnogo promena u našem sastavu bilo je tokom letnjeg prelaznog roka. Sada će dolasci zavisiti gotovo isključivo od odlazaka. Prvo pojačanje je već stiglo, štoper Gajić je sa nama. – rekao je Kerkez.

Takođe, planove za prelazni rok i za narednu polusezonu izneo je i sportski direktor Brđana, Vladimir Matijašević.

NAJNOVIJE VESTI IZ SUPERLIGE SRBIJE:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter