1
Evroliga

Ostoja Mijailović (FOTO: Starsport)

MIJAILOVIĆ JASNO GOVORIO O CILJU PARTIZANA: Predsednik KK Partizana u govoru izneo koliko je Evroliga bitna za klub!

Objavljeno: 20.12.22 u 23:52

Partizan konačno okončao niz poraza, pobedivši Efes.

Predsednik Ostoja Mijailović na novogodišnjem koktelu u ogranizaciji Partizana rekao je sledeće:

„Imali smo tu situaciju, poslednjih mesec dana, da ih nazovemo serijom loših rezultata, bez obzira na celokupnu borbu Željka i igrača. Pokazali smo celoj Evropi da nismo navijači rezultata, već navijači Partizana. Da smo davali podršku ekipi bez obzira što smo imali situaciju gde smo nesrećno gubili utakmice. E po tome se razlikujemo od ostalih. Mi i kada gubimo, ima nas isto kao i kada pobeđujemo“

Alen Smailagic reacts during the Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Anadolu Efes Istanbul at Stark Arena on December 16, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Nije krio da je glavni cilj njegovog kluba kontinuitet u najelitinijem takmičenju Evrope.

„Partizan je pokazao koliko je veliki u Evroligi i sa ovog mesta želim da pošaljem poruku svima da, bez obzira na sve napade koje imamo sa raznoraznih strana, da smo jedinstveni i da ćemo se boriti najjače što možemo da Partizan ostvari rezultate ove sezone. Naš glavni cilj je da napravimo kontinuitet igranja u Evroligi. Igračima i Željku želim dobro zdravlje, da nastavimo da se borimo za naš Partizan, da se zahvalim našim sponzorima i svima što nam dajte snažnu podršku“, dodao je Mijailović.

Partizan je nakon decenije ponovo u Evroligi, a po čvrstim stavovima Ostoje Mijailovića nameravaju da tu i ostanu.

Sledeći protivnik Partizana je Fener, koji ih dočekuje u Istanbulu u 18.45 po našem vremenu.

 

2
2

1 Komentara

  1. Da ti je toliko bitna evroliga ti bi doveo djordjevica a ne ovog dibiduse koji igra toplo hladno ko panter oteraj ga i dovedi odmah pesica ili djordjevica ili pokusaj onog radonju

    1
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter