0
Katar 2022

FOTO: Twitter/@equipedefrance

DA LI JE MOGUĆE!?: Saigrači zabili nož u leđa Benzemi – tražili od Dešana da ga ne vraća u ekipu!

Objavljeno: 20.12.22 u 15:51

Zaista šokantno.

U finalu Svetskog prvenstva u Kataru fudbaleri Francuske poraženi su nakon penala od Argentine i tako su nakon četiri i po godine prepustili svetski tron nekom drugom.

Od početak priprema pa kroz celo prvenstvo Trikolori su imali problema. Pre svega zdravstvene prirode, s obzirom da je ozbiljan broj igrača otpao i pre Mundijala.

Potom je usledio šok – Karim Benzema se povredio dan pred početak Svetskog prvenstva. Morao je da napusti kamp reprezentacije.

Međutim, u jednom momentu se šuškalo da bi možda mogao da bude vraćen, jer je počeo i da trenira, ali to se nije dogodilo.

Danas, Roman Molina, ugledni sportski novinar, tvrdi da su Ugo Ljoris i Antoan Grizman tražili od selektora Dešana da ne vrati Benzemu u ekipu. Navodno plašili su se za svoj status vođe u ekipi.

Grizman i Loris su bili srećni kada se Benzema povredio. Oni su bili srećni što odlazi iz Dohe, jer nikada nisu prihvatili njegov povratak u nacionalni tim. Oni su se uplašili, jer im je bio ugrožen status vođa tima. – istakao je Molina.

Dan nakon finala Karim Benzema objavio je i zvaničan oproštaj od dresa Francuske, a nije se pojavio ni na finalu iako je imao pravo na medalju.

NAJNOVIJE IZ KATARA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter