0
AdmiralBet ABA Liga

James Nunnally reacts during the Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Anadolu Efes Istanbul at Stark Arena on December 16, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PARTIZAN ŽELI DA UHVATI KONTINUITET: U Arenu stiže neugodni FMP – evo gde možete pratiti utakmicu!

Objavljeno: 19.12.22 u 09:45

Derbi kola.

Košarkaši Partizana, večeras od 18 časova dočekaće ekipu FMP-a u beogradskoj Areni. Trenutno i jedna i druga ekipa imaju po osam pobeda i dva poraza iz deset utakmica.

Crno-beli su se pred ovaj meč napunili neophodnim samopouzdanjem, s obzirom da su pre par dana pobedili Anadolu Efes, dvostrukog uzastopnog šampiona Evrope.

Na taj način prekinuli su svoj niz od pet uzastopnih poraza u Evroligi. Sada žele da se na pobednički kolosek vrate i u AdmiralBet ABA ligi gde su poraženi u prethodnom meču od Cedevita Olimpije 77:74.

Sa druge strane, ekipa FMP-a igra brzu i efikasnu košarku i za sada upisali su samo dva poraza – od Crvene zvezde i Zadra. Pobedili su i Budućnost, ali i Cedevita Olimpiju u Ljubljani. Svakako, ukoliko uđu bez straha i rasterećeno u meč, mogu da pruže dostojan otpor rivalu kakav je Partizan.

Utakmicu možete pratiti na Arena sport 1 Premimum kanalu.

NAJNOVIJE VESTI IZ ABA LIGE:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter