0
Evroliga

Dejan Bodiroga (L) during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season Round 5 match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Asvel LDLC at Aleksandar Nikolic Hall on November 17, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

OVOG PUTA NIŠTA OD BEOGRADA: Bodiroga otkrio ko će biti domaćin F4 Evrolige!

Objavljeno: 19.12.22 u 16:56

U pitanju su događaji 2023. i 2024. godine.

Najbolje četiri ekipe Evrolige ove sezone, nadmetaće se na fajnal-foru koji će biti održan u Kaunasu od 19. do 21. maja. To je saopšteno danas na zvaničnom sajtu najkvalitetnijeg takmičenja u Evropi, a svoje viđenje izneo je i Dejan Bodiroga predsednik Evrolige.

Drago nam je što možemo da poželimo dobrodošlicu Kaunasu na listu gradova koji su bili domaćini F4 Evrolige. Za samo šest meseci, najbolji evropski timovi igraće za trofej pred jednom od najstrastvenijih publika, jer je Litvanija sinonim za košarku – počeo je Bodiroga i dodao:

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

– Želeo bih da se zahvalim gradu Kaunasu i Žalgirisu na njihovoj posvećenosti i interesovanju da budu domaćini F4 Evrolige. Zajedno ćemo svim našim navijačima prirediti i još jednu nezaboravnu uspomenu – zaključio je Bodiroga.

Pored toga, Evroliga je saopštila da će se fajnal-for 2024. godine igrati u Berlinu, što je kraj na priče o potencijalnoj organiziciji završetka takmičenja u Dubaiju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter