0
Košarka

Ostoja Mijailovic JSD Partizan Proslava 77 Rodjendan at Hotel Hyatt on October 04, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Starsport.rs ©)

OSTOJA MIJAILOVIĆ O UVREDAMA SA TRIBINA: „Neće to moći da prođe, ovo nije divlji zapad“

Objavljeno: 19.12.22 u 16:09

On poručuje da ovo što se događa uopšte nije slučajno

Prvi čovek Jugoslovenskog sportskog društva Partizan na nekoliko poslednjih mečeva bio je meta uvreda i pogrdnim skandiranjima dela navijača crno-belih povodom čega se oglasio i za „Republiku“.

Ništa nije slučajno. Znamo za sastanak na spratu stadiona Partizana nakon čega će od jednom fudbalski klub dobiti podršku a mene će vređati. Postoje informacije i o nekim kovertama sa sumnjivom sadržinom… A niti ja niti KK Partizan funkcioniše na taj način. Sad bi mi verovatno u nečijim glavama trebali da prebacimo sadržaj tih čuvenih koverata zarad mira u kući ili će džuboks nastaviti da svira. Neće to moći da prođe na taj način. Niko nije naivan, a ovo nije divlji zapad.

VESTI O PARTIZANU:

On smatra da se kao glavni razlog iza cele ove priče krije sukob sa FK Partizan.

Vrlo je lako zaključiti šta je pozadina svega. A javnost treba da zna kako ne bi bila obmanuta. Ako pogledamo ko ne poštuje finansijske obaveze prema JSD Partizan, prema održavanju stadiona i drugim troškovima i kome preti uvođenje privremenih mera zbog tih stvari, lako se da zaključiti ko je izveo matematiku da ta plaćanja uz pomoć koverata sumnjive sadržine i džuboksa pokuša da izbegne. Samo što taj bezobrazan ali ipak naivan pokušaj ne može da im uspe.

9
5

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter