2
Katar 2022

FOTO: Twitter/@Argentina

NOVI SKANDAL GOLMANA ARGENTINE: U svlačionici tražio minut ćutanja za Mbapea! (VIDEO)

Objavljeno: 19.12.22 u 10:28

Razočarao svojim ponašanjem!

Argentinci su poznati kao temperamentan narod, koji često i preteruje, gubi glavu, u velikoj želji da pobedi. Upravo to se desilo sa Emilijanom Martinezom, golmanom Gaučosa.

Njegova selekcija osvojila je Zlatnu boginju, a on je prvo fenomenalnom reakcijom u 120. minutu, a potom i sa jednim odbranjenim penalom sprečio Francuze da odbrane titulu svetskog prvaka.

Dobio je i nagradu za najboljeg golmana Mundijala. Međutim, od tog momenta golman Argentine je prešao granice ukusnog ponašanja. Prvo je Zlatnu rukavicu stavio na međunožje i pokazivao prema publici, valjda poručujući nekome nešto.

Negativni komentari su već tu počeli, a samo ih je produbio snimkom iz svlačionice. Naime, u toku slavlja Argentinaca, odjednom su svi zaćutali i zastali, a on je tražio minut ćutanja za Kilijana Mbapea.

Moguće da se radi i o nekim problemima s obzirom da ga je Kilijan savladao čak četiri puta juče. Tri puta tokom 120 minuta i jednom tokom penal serije.

U redu je i psovka i čarke, sve je to adrenalin, svako želi da bude šampion sveta, ali ovo…Kako god, nepotrebno, ružno, uličarski. Nedostojno šampionu sveta.

NAJNOVIJE IZ KATARA:

0
2

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter