1
Katar 2022

FOTO: FIFA World Cup @FIFAWorldCup/ Twitter

NEMA KRAJA PROSTAČKOM PONAŠANJU, DE PAUL NASTAVIO U ISTOM MANIRU: ‘Možete samo da mi p*pušite!’ (VIDEO)

Objavljeno: 19.12.22 u 10:40

San svakog Argentinca ostvaren je 18. decembra 2022. godine samo pet minuta pre 19 časova. Četa selektora Skalonija popela se na krov sveta i osvojila treće Svetsko prvenstvo u svojoj istoriji. Lionel Mesi je ispisao još jednu stranicu istorije i osvojio je sve što može da se osvoji. Nakon neverovatne drame, 2:2 u regularnom delu, pa 3:3 nakon produžetaka, Argentina je posle penala srušila Francusku i  osvojila ‘boginju’.

Buenos Ajres slavi nedodirljivog, Buenos Ajres slavi čoveka koji u svojoj zemlji ima status svemogućeg. 

Veliko slavlje počelo je odmah posle pobede, ali pojedini prizori ‘bodu oči’. Nekolicina argentinskih fudbalera je neretko pravila vrlo ružne i prostačke gstove. Martinez je započeo stavljanjem trofeja na međunožje, pa su održali minut ćutanja za Kilijana Mbapea u svlačionici…

Ulje na vatru dodao je Rodrigo De Paul koji je iskoristio priliku da se uključi u ‘lajv’ na Instagramu koji snima Nikolas Otamendi. Fudbaler Atletiko Madrida je zatim poslao prostačku poruku.

– Mi smo se upisali u istoriju. Svako ko je sumnjao u mene, neka mi p*puši ku**c – rekao je Argentinac.

9
3

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter