0
Katar 2022

FOTO: Twitter/@Argentina

MESIJEVA OBJAVA SRUŠILA INSTAGRAM: „Ajde Argentina, jeb**e!“

Objavljeno: 19.12.22 u 12:53

Emocije ponele i Mesija.

Fudbalska reprezentacija Argentine novi je prvak sveta. U finalu Mundijala u Kataru savladana je Francuska nakon bolje izvođenja penala. Tokom 120 minut rezultat je bio – 3:3.

Svakako najzaslužniji za ovaj trofej Gaučosa jeste Leo Mesi koji je proglašen i za najboljeg igrača turnira.

Nakon meča objavio je na Instagramu nekoliko fotografija koje su u rekordnom roku izbile na treće mesto „najlajkovanijih“ fotografija u istoriji ove društvene mreže.

Ispred su samo njegova reklama za Luj Viton sa Kristijanom Ronaldom, a na prvom mestu verovali ili ne – slika jajeta.

Objava u trenutku pisanja ima skoro 41 milion lajkova.

Mi smo šampioni sveta! Toliko puta sam to sanjao, toliko sam želeo, ne mogu da verujem… Hvala puno mojoj porodici, svima koji su me podržali i svima koji su verovali u nas. Još jednom demonstriramo da smo mi Argentinci, kada se borimo zajedno i ujedinjeni, sposobni da postignemo ono što smo zacrtali. Zasluge pripadaju ovog grupi koja je iznad svakog individualca, to je snaga svih koji se bore za isti san koji je bio i san svih Argentinaca… Uspeli smo! Ajde Argentina, jeb**e! – napisao je Mesi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Leo Messi (@leomessi)

NAJNOVIJE IZ KATARA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter