0
Evrokupovi

FOTO: JuventusFC @juventusfcid/ Twitter screenshot

MARKO MARKIONI ZA HOTSPORT: ‘Imao sam tu čast da budem Sinišin igrač! Uveravam vas, sjajan trener, a još bolji čovek!’ (FOTO)

Objavljeno: 19.12.22 u 18:00

Nekadašnji reprezentativac Italije izrazio je saučešće porodici Mihajlović.

‘Ako želite da budete bolji od drugih ljudi, ne smete raditi ono što oni rade i ne možete živeti onako kako oni žive’, reči su velikog Duška Radovića.

Siniša je bio svoj. Radio je po sopstvenim uverenjima, dok su drugi želeli da budu kao on. Zato je postao i ostao bolji od ostalih. Samopuzdanje ga je vodilo u pobede i pre nego što bi bitka počela. Baš zato, u petak niko nije mogao da poveruje u ono što čuje. Miha više nije imao snage za borbu protiv opake bolesti.

FOTO: STARSPORT

Planeta se već tri dana oprašta od nepogrešivog izvođača slobodnih udaraca i najmlađeg člana Zvezdine generacije koja je u istoriji najtrofejnijeg srpskog kluba upisana zlatnim slovima. Hiljade ljudi skupilo se danas u prestonici Italije kako bi na večni počinak ispratili svog prijetalja, saigrača, idola. Rim nije slučajnost. Večni grad i večni čovek koji će zauvek živeti u nama – Rim i Siniša Mihajlović.

Sinišina smrt je u fudbalskom svetu u drugi plan ‘bacila’ čak i finale Mundijala u Kataru, a gotovo da nema čoveka iz te branše koji nije imao poruku za Mihajlovića.

FOTO:
Novara FC
@novarafootball/ Twitter

HotSport je kontaktirao nekadašnjeg asa Juventusa, Parme, Fiorentine i italijanske reprezentacije, Marka Markionija, koji je pod Mihinom dirigentskom palicom pružao vrhunske partije u dresu kluba iz Firence. Legenda Serije A, danas fudbalski trener, biranim je rečima govorila o nekadašnjem šefu struke i večitom prijatelju.

MM: Velika je tuga izgubiti osobu poput trenera Mihajlovića. Imao sam tu čast da ga poznajem i budem njegov igrač. Mogu da vas uverim u to koliko je bio dobar trener i prvenstveno sjajna osoba. Ulagao je strast u sve ono što je radio. Izražavam najdublje saučešće porodici Mihajlović – istakao je Markioni u kratkom razgovoru za HotSport.

5
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter