0
AdmiralBet ABA Liga

(190910) -- DONGGUAN, Sept. 10, 2019 (Xinhua) -- Facundo Campazzo (front) of Argentina goes up for a basket during the quarter-final match between Argentina and Serbia at the 2019 FIBA World Cup in Dongguan, south China's Guangdong Province, Sept. 10, 2019. (Xinhua/Xue Yubin)

KAMPACO I VILDOZA SADA SAIGRAČI, A NEKADA VELIKI RIVALI: Fotografija koja budi sećanja, kada su njih dvojica vodili velike ratove!

Objavljeno: 19.12.22 u 21:22

Navijači već imaju nadimak za njih – ‘Tango Argentino’!

Danas je kao novi košarkaš Crvene zvezde predstavljen argentinski plejmejker Fakundo Kampaco. Njega je na Malom Kalemegdanu dočekao njegov sunarodnik, Luka Vildoza, koji je već kupio mesto u srcima ‘crveno-bele’ armije.

Njih dvojica bili su saigrači u reprezentaciji Argentine, ali i neretko veliki rivali na terenu. Na društvenim mrežama osvanula je slika Kampaca i Vildoze iz 2014. godine, kada su nastupali za Kuilmes, odnosno Penjarol.

Iako nekada veliki rivali, sada će bitke da biju zajedno, pod okriljem istog dresa.

11
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter