0
Katar 2022

FOTO: Twitter/@Argentina

EMOCIJE SAVLADALE SKALONIJA: „Kad bi samo otac mogao da me vidi…“ (VIDEO)

Objavljeno: 19.12.22 u 10:10

Dirljivo zaista.

Argentina je sinoć postala prvak sveta u fudbalu. U finalu Mundijala bili su bolji od Francuske nakon boljeg izvođenja penala (4:2). Nakon 120 minuta velike borbe bilo je 3:3.

Svet priča o Lionelu Mesiju i tome što je konačno došao do te Zlatne boginje. Međutim, još jedan Lionel zaslužuje da se o njemu itekako priča.

Naravno, u pitanju je selektor Gaučosa, Lionel Skaloni. Savladale su emocije nakon poslednjeg penala trenera Argentine.

Kad bi mogao otac da me vidi… A verujem da jeste. On i majka su me učili da nikada ne odustaje, u bilo kojim okolnostima. Čak i kada ne pobedite, važno je da date sve od sebe. – započeo je Lionel.

Ističe da još uvek nisu svesni šta se dogodilo.

Još nismo svega svesni, ali je fantastičan osećaj biti prvak sveta. Ovaj tim uvek reaguje. Sve zasluge ide na račun momaka. Oni su neverovatna grupa. Svi postaju bolji i jači kada osete da ljudi veruju u njih. – hvali svoje momke selektor Argentine.

Bilo je kritika nakon poraza od Saudijske Arabije…

Posle svih kritika koje smo dobijali, sada želim da poručim ljudima da uživaju u pobedi. I svima koji imaju san da igraju za reprezentaciju Argentine, da urade ono što su ovi momci uspeli. – zaključio je Skaloni.

NAJNOVIJE IZ KATARA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter