0
Katar 2022

FOTO: Twitter/@FIFAWorldCup

DOČEKAO JE SVOJ TRENUTAK: Lionel Mesi je najbolji fudbaler u istoriji ove igre!

Objavljeno: 19.12.22 u 09:23

Kralj je krunisan!

Lionel Mesi sinoć je postao i zvanično besmrtan. Još jednom je pokazao svoju veličinu i klasu i to gde – u finalu Svetskog prvenstva, protiv moćne Francuske.

Mnogo igrača u istoriji ove igre je ulazilo u debatu za najboljeg ikada, ali čini se da je uzimanjem Zlatne boginje u svoje ruke, Mesi otklonio sve dileme.

Od početka je verovao u svoj tim i predovodio ih je – kad je bilo gusto pojavljivao se upravo on da preuzme odgovornost. Otuda i najbolji Mundijal ikada za njega u 36. godini života.

Sedam golova, tri asistencije, a sinoć je dobio i nagradu za najboljeg igrača na Svetskom prvenstvu.

Prošao je kroz mnogo toga da bi došao do trenutka u kojem će kao kapiten svog tima, koji je spreman da bukvalno pogine za njega, podići trofej svetskog šampiona.

Treba podsetiti da se Mesi i povukao jednom iz reprezentacije (2016. godine), ali je odlučio da se vrati i sada sa Argentinom drži sve u svojim rukama što je moguće. Šampioni su Kopa Amerike, Finalisime, a od sinoć i Mundijala.

Lionel Mesi – treba biti srećan što imamo priliku da ga svakih par dana gledamo i uživamo u igri takvog majstora. Neće potrajati još mnogo godina, treba iskoristiti još malo što je ostalo.

Osvojio je sve što se može osvojiti. Najavio je da se neće povući iz reprezentacije, već da želi da igra kao šampion sveta za Argentinu – i treba.

NAJNOVIJE IZ KATARA:

3
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter