8
AdmiralBet ABA Liga

Luca Vildoza and Nebojsa Covic (R) during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Zalgiris Kaunas at Aleksandar Nikolic Hall on December 13, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ČOVIĆ OTKRIO KOLIKU PLATU IMA LUKA VILDOZA: Pitali su da li je 2 miliona i dobili su odgovor! (VIDEO)

Objavljeno: 19.12.22 u 16:27

Otkrio je o čemu se zapravo radi.

Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović, gostovao je u podkastu „Miljanov korner“, gde je pričao o mnogobrojnim temama. Prvi čovek crveno-belih, progovorio je i dolasku Fakunda Kampaca u redove crveno-belih, ali i o potencijalnom transferu Miloša Teodosića.

Tom prilikom, dotakao se i plate Luke Vildoze, jednog od najboljih igrača u istoriji srpske košarke.

Pre neki dan, mislim da je to bilo nakon naše pobede protiv Partizana, održavao se neki sastanak u hotelu. Tom prilikom došlo je do kontakta, kada je jedan član uprave Partizana pitao našeg prijatelja da li je istina da smo mi za Luku Vildozu dali dva miliona evra – počeo je Čović, a potom i dodao:

Na šta je dobio odgovor, ne da to nije istina, već da je ugovor znatno ispod milion evra za sezonu. I onda je usledio jedan neobičan komentar, meni su tražili dva miliona evra. Šta hoću da kažem, ima tu raznih pokušaja ugrađivanja i raznih stvari. Mi to ne radimo i ne funkcionišemo na taj način.

VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

32
34

8 Komentara

  1. Brate Vildoza… Dođi kod mene u firmu da radiš… Sirotinja Čović nema para ni da te plati… Mada… pored ovih što su plaćali sami da dođu kod Čovića… dobro si i prošao…

    6
    4
    Odgovori
  2. Brate Vildoza… Dođi kod mene u firmu da radiš… Sirotinja Čović nema para ni da te plati… Mada… pored ovih što su plaćali sami da dođu kod Čovića… dobro si i prošao…

    3
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter