0
Košarka

from left Rodions Kurucs Dallas Moore Gregor Glas Rade Zagorac Alen Smailagic Head coach Zeljko Obradovic Partizan v Buducnost-Aba League Season 2021-2022 Beograd, 09.10.2021 foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

BIVŠE KRILO PARTIZANA ODLAZI U STRAZBUR: Da li će se i francuskom prvoligašu obiti o glavu?

Objavljeno: 19.12.22 u 23:24

I dalje pokušava da nađe sredinu koja mu odgovara.

Bivši igrač Partizana Rodion Kuruc od danas je zvanično novo pojačanje Strazbura. On je nedavno raskinuo ugovor sa Real Betisom, da bi već koliko danas potpisao ugovor sa francuskim timom do kraja sezone, gde će probati da se nametne nakon nekih ne preterano dobrih partija iz prošlosti.

https://twitter.com/sigstrasbourg/status/1604765095250247680

On je 2021. došao u Partizan kao veliko pojačanje iz NBA lige, ali se ispostavio kao ogroman promašaj. Letonac je odigrao sezonu za zaborav i jedan je od glavnih krivaca što četa Željka Obradovića nije osvojila ništa prethodne sezone.

Tokom svoje dosadašnje karijere nastupao je za Rigu, Barselonu, Bruklin Netse, Hjuston Roketse, Milvoki Bakse, te pomenuti Partizan, Betis i Strazbur.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter