44
Evroliga

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA SPREMA NOVO POJAČANJE: Nakon Kampaca i Vildoze naredna meta je centar iz NBA!

Objavljeno: 18.12.22 u 14:13

Ako i njega dovedu biće bez premca u regionu

Crvena zvezda ove sezone zaista radi sjajan posao kada je reč o pojačanjima, a sve je to dodatno eskaliralo dolaskom Duška Ivanovića na klupu.

Prvo je doveden Nemanja Nedović, da bi potom stigao Luka Vildoza, a u narednim danima se očekuje da paraf na ugovor stavi i Fakundo Kampaco.

VESTI O ZVEZDI:

Reč je o pojačanjima na kojima bi Zvezdi pozavideli i mnogo bogatiji klubovi poput Fenerbahčea, Barselone ili Real Madrida, a nove informacije govore da to nije sve.

Naime, prema saznanjima „Maxbetsporta“ Crvena zvezda ima nameru da kao zamenu za Hasana Martina na poziciji centra dovede peticu Hjuston Roketsa, Bobana Marjanovića.

Gorostas iz Boljevca nema zapaženu ulogu u timu iz Teksasa pa se zbog toga ozbiljno spekuliše da bi mogao da se vrati u tim za koji je igrao od 2013. do 2015. godine.

552
88

44 Komentara

  1. Losi su i kampaco i marjanovic.
    Zvezdi treba ubitacni bek suter posto nedovica nikako nece sut.Ni na krilu nemamo bas neke igrace.
    Da nemamo tog vildozu…

    0
    0
    Odgovori
  2. A jel realno da limenke misle da će ovaj prcvoljak od metar i žilet koji nije igrao 4god I koji ne igra odbranu da bude pojačanje?! I još da vredi ovoliko

    5
    11
    Odgovori
    • Ma vazno da je rezerni tim iz Laktasa doveo Pantera, najboljek igraca evrolige koga niko ne moze da sacuva, a on ima prosek suta od 12%.

      9
      1
      Odgovori
  3. Da je taj Kampaco toliko dobsr odtao bi u NBA a kada se vratio u siromasni Real Madrid koji nema para da zadrzi istog javila se Limenka iz zeleznika,, kako ste naseli na Realovu zamku, pa da je upola dobar kao sto vi mislite zar bi ga Real pustio?

    8
    43
    Odgovori
      • A smekeru veliki jel bese vas vlasnik crnogorac trcao da moli te HRVATE O KOJIMA PRICAS DA IH MOLI DA FMP-U PRODAJU UCESCE U EVROLIGI??? HAHA KOJE KAO I OBICNO NISTE POSTENO OSVOJILI NA TERENU VEC CIBONA. PA KO JE ODAKLE NE ZNAM ALI NAJVECE POMIZENJE JE PONIZITI SE PRED HRVATA DA TI DA PRAVO KUPOVINE TITULE. JAD, BEDA, NESRECA I SLJAM IZ PREDGRADJA

        3
        6
        Odgovori
  4. Kakvi su nesretnici ovi istoričari. Tole iza sebe ostavi SC Pazova aTerza ruševinu na OFK-u.Tole ostavi punu reprezentaciju talenata strasalih u njegovo vreme u FKP a Terza drži dva autobusa igrača koje nitko neće iako igraju u „šampionu“ Srbije.Da nije Stojkovića ne bi bili ni rezerve u reprezentaciji.

    11
    20
    Odgovori
  5. Ej kad citam ove budalastine sta pisu grobari pa oni nemaju trunke sramote,za vreme njihove vladavine i toglave azdaje Toleta niko im nije nista,pocev od futbala,otimali pobede,sami sebi svirali penale,dobili stadion za dzabe …..a tek KK pa oni su bre samarali sudije recimo u Vrscu,Dule udarao samare kom je hteo malo svojim igracima malo stipao sudije ako nama drzava pomaze ko bre njima pomaze da od lanca do satro najboljeg trenera u Evropi,otimali nam igrace a pod zutom vlascu i Tadicu sekli nam koseve pretili gasenjem itd a lepo smo im picali da nicija sveca do zore nije gorela!!!!!

    46
    22
    Odgovori
  6. Država je odlučila da ulaže pare u Zvezdu u svim sportovima,to mora svima da bude jasno a Partizan je samo šminka.KKFMP Zvezda sada ima budžet koji je u rangu Reala,Barce,Fenera a Čović koristi državne medije da spinuje i vara ovaj narod.Sramota za državu da u ovakvoj krizi Arči narodne pare pare samo radi hobija predsednika i funkcionera SNSa.

    34
    40
    Odgovori
    • Doveli ste legiju stranaca ili ti obalu Slonovace svaki po 1 i po milion zelenih novcanica i vi se kao bunite,mislili ste da lesor gazi pod kosem a crnci da nas trpaju za 3 a mi da igramo sa Raduljicem Lazicem i Markovicem,eeeee pa malo ste se zaj….. Glodariii! I mi konja za trku imamo

      30
      12
      Odgovori
  7. Centar nam treba.Luka igra odlicno ,ali je tesko sa najboljim teskasima Evrope.Bravo za sve koji vole i ulazu u sport.Opet smo faktor na svetskoj mapi !

    15
    11
    Odgovori
  8. Pa narodne su pare, zasto da ne…sad ce i gorivo opet na 227din, mozda PREDŠjEDNIK dovede i Jokića …ne bi me čudilo

    28
    23
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter