0
Katar 2022

Brazil's forward Neymar (L) in action against Andrija Zivkovic (R) of Serbia during the Fifa World Cup 2022, Group stage G, football match between Brazil and Serbia, 24. Novembar 2022 foto: STARSPORT

SVAĐA KOD BRAZILACA: Nejmar platio 30 hiljada evra saigraču da ukloni tetovažu sa njegovim likom!

Objavljeno: 18.12.22 u 11:39

Nejasno potpuno.

Reprezentacija Brazila na Svetsko prvenstvo došla je kao veliki favorit. Ponašali su se u nekim utakmicama veoma nadmeno, a to im se obilo o glavu.

U čevrtfinalu eliminisani su od strane Hrvatske nakon izvođenja jedanaesteraca i tako još jednom završili svoj nastup na Mundijalu u ovoj fazi takmičenja. Uplakani su otišli iz Katara.

Kako Globo sport navodi u timu je došlo do određene svađe između Nejmara i Rišarlisona.

Naime, pre samog početka šampionata napadač Totenhema je istetovirao trofej namenjen pobedniku Mundijala i likove brazilskog Ronalda, Nejmara i sebe! Navodno to je trebalo da simbolizuje „tri velika brazilska šampiona“.

Brazil’s forward Richarlison (C) celebrates after scoring a goal during the Fifa World Cup 2022, Group stage G, football match between Brazil and Serbia, 24. Novembar 2022
foto: STARSPORT

Međutim, kako su na prvenstvu doživeli krah Nejmar, kojem se navodno od početka nije svidela niti realizacija niti ideja, uplatio je Rišarlisonu 30 hiljada evra samo da ukloni tetovažu.

Koliko su Brazilci bili sigurni u uspeh govori i to da je upravo Nejmar pre početka Mundijala prišio šestu zvezdicu iznad grba Fudbalskog saveza Brazila. Za sada, to će ostati samo puka želja.

NAJNOVIJE IZ KATARA:

1
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter