0
Katar 2022

FOTO: Instagram/leomessi

POTRESNO PISMO MESIJEVE UČITELJICE UZDRMALO PLANETU: ‘Leo, želim da te zagrlim pre nego što umrem!’

Objavljeno: 18.12.22 u 17:11

Emotivno obraćanje svom učeniku koji se trenutno bori za titulu svetskog šampiona!

Fudbalska reprezentacija Argentine započela je u 16 časova bitku za treću titulu svetskog šampiona u svojoj istoriji. Plavo-beli se za ‘boginju’ bore sa aktuelnim šampionom planete, selekcijom Francuske. Posle 45 minuta Argentina vodi sa 2:0 golovima Mesija i Di Marije. 

Nešto ranije, uoči velikog finala, na adresu Lionela Mesija stiglo je jedno pismo. Njegova prva učiteljica iz škole ‘General Las Heras’ u Rosariju, Monika Domina, obratila se svom nekadašnjem učeniku.

Nisu se videli od njegovih školskih dana, a Monika je već uveliko ušla u pozne godine života. Domina je otkirla da se ne oseća dobro i tužnom porukom rasplakala planetu.

-Istina je da sam to stvarno želela videti. Rekla sam: ‘Napisaću mu pismo i nadam se da će stići do njega’. Želim ga videti, jer mi nije baš najbolje, u pitanju je srce i pre nego što umrem želim ga zagrliti – istakla je učiteljica i potom poslala pismo:

-Pozdrav Mesi. Hvala Bogu što sam tvoja učiteljica. I hvala ti što si moj učenik. Hvala ti što si takav kakav jesi. Nikad se ne menjaj. Ti si divan, osećajan, jednostavan. Hvala ti što si mi omogućio da osetim ovaj ponos što sam deo tvog života. Oprosti na mojim zahtevima. Hvala ti što si nam pružio veliku sreću u ovim vremenima tolikih trzavica, jer si znao svoju grupu odvesti tamo gde je. Videti te srećnog moja je sreća.

Jedna rečenica na kraju teksta ima posebnu težinu:

-Želim da te zagrlim pre nego što umrem. Nadam se da će mi se ta želja ispuniti – napisala je Monika Domina.

 

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter