0
Katar 2022

FOTO: STARSPORT

NASLOV SVETSKOG PRVAKA JE ČAST, ALI ŠAMPION ĆE ZARADITI I OGROMAN NOVAC: Evo koliko će inkasirati pobednik velikog finala!

Objavljeno: 18.12.22 u 16:06

U pitanju je astronomska cifra!

U 16 časova na stadionu ‘Lusail‘ počelo je veliko finale Svetskog prvenstva. Za treću mundijalsku titulu i istoriji svojih selekcija bore se reprezentacije Argentine ili Francuske. Evropa ili Južna Amerika, Mesi ili Mbape, pitanja su na koja ceo svet čeka odgovor.

Svaki dečak koji počne da igra fudbal mašta o osvajanju prestižne ‘boginje‘, a upravo danas će neki od njih ostvariti svoje snove. Osim prestžne nagrade, ispisanih stranica istorije i privelegija koje sleduju svetskog šampionu, nikako se ne sme zapostaviti ni velika novčana nagrada.

Šampion turnira u Kataru inkasiraće velikih 42 miliona dolara, što je značajna suma novca kada su u pitanju fudbalski savezi mnogih država. Vicešampionu sledi nagrada od 30 miliona, dok su trećeplasirana Hrvatska i četvrtoplasirani Maroko zaradili 27 onodnosno 25 miliona dolara.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter