0
AdmiralBet ABA Liga

Head coach Dusko Ivanovic during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and EA7 Emporio Armani Milan at Aleksandar Nikolic Hall on December 15, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ZVEZDA VEĆ U NEDELJU PROTIV MEGE: Ivanović oprezan, Dobrić upozorio na Milosavljevića!

Objavljeno: 17.12.22 u 21:07

Očekuje ih novi izazov.

Košarkaši Crvene zvezde u četvrtak su prekinuli seriju od 10 uzastopnih pobeda, tako što je od njih bila bolja ekipa Olimpije iz Milana. I pored toga, crveno-beli, po svaku cenu će želeti da nastave niz trijumfa u regionalnoj AdmiralBet ABA ligi, a naredni rival, biće im Mega MIS.

Taj susret igra se u nedelju od 20 časova, klubovi su zamenili domaćinstva, pa ćemo utakmicu gledati u dvorani Aleksandar Nikolić. O tom duelu, pričao je i Duško Ivanović, koji je istakao da će morati da zaustave brzu igru Mege, kako bi došli do pobede.

from left Filip Petrusev, Ognjen Dobric, Branko Lazic and Nemanja Nedovic during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and EA7 Emporio Armani Milan at Aleksandar Nikolic Hall on December 15, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Mega je izuzetno mlada i talentovana ekipa, koja igra modernu košarku sa puno tranzicije. Radi se o timu koji ima puno kvaliteta i igra brzu košarku sa puno kontranapada. Moraćemo da ih zaustavimo kako bi došli do pobede – počeo je Ivanović.

Sa druge strane, Ognjen Dobrić je zaključio da Mega ima nekoliko kvalitetnih igrača koji znatno podižu kvalitet, posebno apostrofirajući nekadašnjeg košarkaša Partizana Dragana Milosavljevića.

– Dobra, mlada ekipa, željna afirmacije, predvođena sa nekoliko vrlo iskusnih igrača koji dodatno podižu kvalitet kao Dragan Milosavljević. Igraju vrlo brzo, dosta šuteva, kontri, moraćemo da ih uvedemo u neki naš ritam koji kreće od čvrste odbrane – zaključio je Ognjen Dobrić.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter