2
Fudbal

FOTO: Instagram.com/ariannamihajlovic

POTRESNA FOTOGRAFIJA IZ BOLNICE I TUŽNA PORUKA MIHINE DRUGE ĆERKE: ‘Tata, teško je! Treba mi samo tvoj zagrljaj!’ (FOTO)

Objavljeno: 17.12.22 u 09:15

‘Moje srce je danas slomljeno, razbijeno. Nikada se nećemo razdvojiti!’

Tužne fotografije i oproštajne poruke ređaju se jedna za drugom. Tuga. Tišina. Niko nije verovao u ovakav scenario.

Kristalno je jasno šta za srpski narod predstavlja ime Siniše Mihajlovića. Svima je teško, igračima, trenerima, navijačima, prijateljima, ali porodica prolazi kroz najveću patnjju.

Posle ostalih članova porodice, oglasila se i druga Mihina ćerka, Virdžinija.

– Teško je tata. Teško je. U ovom trenutku ogromne patnje treba mi samo tvoj zagrljaj. Ne bilo kakav zagrljaj, tvoj. Pomešan sa tvojim parfemom, koji je, kao i tvoja duša, ostao prisutna. I svako ko te poznaje zna na šta mislim. Nemoguće je prihvatiti sve ovo, ali nalazim snagu u neizmernoj ljubavi koju si mi pružio u ovim godinama zajedničkog života, toliko snažnoj da će me pratiti do kraja mojih dana. Nakon što sam otkrila tvoju sudbinu, zahvaljujem ti što si bio sa mnom svih ovih godina, u kojima si mi dao sve, sve što je otac mogao dati ćerki, zaista mnogo. I više od toga. Voleo si me neizmerno, svom snagom koju si imao. Zaštitio si me od svega, svakoga i svega. Bio si sve. Previše za mene. Previše za nas. Previše za sve. Moje srce je danas slomljeno, razbijeno. Na duši mi je gore, a ja ne mogu da pričam o svom super heroju, za mene tata, za tebe Siniša Mihajloviću. Previše boli, previše. Volim te tata, uvek, uvek, uvek, uvek. Vikaću ti to svaki dan, uveren da će moj vapaj tamo dopreti. Nikada se nećemo razdvojiti. Zdravo tata, moja velika i neizmerna ljubavi. Obećaj mi da ćeš mi javiti, i dalje si mi toliko potreban – napisala je Virdžinija.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Virginia Mihajlović (@virgimih)

20
2

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter