0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

AS BOLONJE SKRHAN BOLOM: ‘Odgajio si me kao čoveka i kao fudbalera, ostvario si sve moje snove! Počivaj u miru lave!’ (FOTO)

Objavljeno: 17.12.22 u 08:47

Samo još jedan dokaz koliko je bio voljen i cenjen od strane svojih igrača!

Ceo svet, i to ne samo onaj ‘fudbalski’, tuguje zbog preranog odlaska Siniše Mihajlovića. Heroj Crvene zvezde, idol svakog navijača crveno-belih, proslavljeni reprezentativac i svetska fudbalski as, preminuo je u petak posle lavovske borbe protiv opake bolesti.

Navikli su ljudi da Miha mora da pobedi, pa je tužna vest dodatno slomila srce svih onih koji ga vole. Večiti dečak iz Borova, jedan od najvećih majstora za slobodne udarce u istoriji fudbala, fantastični trener, vaspitač i motivator, ostavio je neizbrisiv trag u svetu sporta.

Jedan od onih u koje je Siniša verovao od samog starta, kojem je pružio priliku da zablista na najvećoj fudbalskoj sceni, Rikardo Orsolini, na izuzetno emotivan način se oprostio od svog trenera i velikog prijatelja.

-Sve što smo rekli jedan drugome, svi saveti, sve ‘svađe’, sva predavanja koja si mi održao, smeh, šale, sve su to stvari koje ću uvek nositi u srcu i koje će me pratiti tokom mog života. Odgajio si me i kao čoveka i kao fudbalera, ostvario si sve moje snove iz detinjstva i na tome ću zauvek biti zahvalan. Počivaj u miru lave! Nikada te nećemo zaboraviti – poručio je fudbaler Bolonje.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Riccardo Orsolini (@riccardo_orsolini7)

20
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter