0
Fudbal

Fudbal, farewell of Sinisa Mihajlovic.FK Inter Vs. Sinisa friends, oprostajni mec.Sinisa Mihajlovic, sa sinovima, with sons.Novi Sad, 05.28.2007..foto: Srdjan Stevanovic

„OVO JE DAN KOJI NIKADA NISAM HTEO DA DOŽIVIM“: Roberto Mančini se oprostio od Siniše Mihajlovića!

Objavljeno: 16.12.22 u 19:51

Tešku mu je palo.

Danas nas je u 54. godini, nakon teške i duge borbe sa leukemijom, danas nas je napustio Siniša Mihajlović, legenda srpskog, ali i svetskog fudbala.

Svi se opraštaju od njega, a sada je stiglo poslednje zbogom od Mihinog velikog prijatelja i čoveka koji ga je „uvukao“ u trenerske vode, postavivši ga za pomoćnika u Interu, Roberta Mančinija.

Selektor Italije i Siniša bili su zaista dobri prijatelji, a ovo je poruka Mančinija.

Ovo je dan koji nikada nisam želeo da doživim, jer sam izgubio prijatelja sa kojim sam delio skoro 30 godina svog života, na terenu i van njega. Nije fer da je tako strašna bolest odnela čoveka od 53 godine koji se borio kao lav do poslednjeg trenutka. Baš kao i nekada na terenu. I upravo tako će Siniša uvek ostati uz mene, čak i ako ga nema, kao što je bio u Đenovi, Rimu i Milanu, kasnije čak i kada je išao različitim putevima. – zaključio je on.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter