0
Fudbal

Sinisa Mihajlovic Belgrade, Serbia on Sunday, August 11. 2013. (credit: Pedja Milosavljevic / thepedja@gmail.com / +381641260959)

OVO JE BILA MIHINA VELIKA ŽELJA: Nažalost, nije stigao da je ispuni! (VIDEO)

Objavljeno: 16.12.22 u 17:42

Tako je on govorio.

Fudbalski svet je u šoku. Svi tuguju za Sinišom Mihajlovićem koji je napustio ovaj svet nakon duge i teške borbe sa opakom bolešću.

U svojoj karijeri, što fudbalskoj, što trenerskoj, postigao je velike i izvanredne rezultate po kojima će biti upamćen u fudbalskoj istoriji.

Svakako najznačanjije trofeje u svojoj bogatoj igračkoj karijeri osvojio je u dresu Crvene zvezde – titulu evropskog i svetskog šampiona.

Vodio je kao trener veliki broj klubova u Seriji A, ali i reprezentaciju Srbije. Ipak, jednu želju nije ispunio – da bude trener Crvene zvezde.

Nikada nije skrivao svoju ljubav prema crveno-belim bojama i sa ponosom je to isticao.

Moja želja jednog dana je da budem trener Zvezde. Ja sam na svoju sreću skoro sve moje želje ispunio, ali ta da budem trener Zvezde i da osvojim nešto sa Zvezdom, time bih zatvorio sve. Neka bude Deki tamo još jedno 10 godina, pa onda da dođem ja. – govorio je Miha u velikom intervjuu koji je dao za klupski sajt Zvezde.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

2
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter