0
Fudbal

Fudbal Soccer World Cup 2014 qualifiers match Serbia v Croatia Head coach Sinisa Mihajlovic and head coach Igor Stimac Beograd, 06.09.2013. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

NI HRVAT SA KOJIM SE SUKOBIO NE MOŽE DA MU ZAMERI: Mihajloviću sam sve oprostio!

Objavljeno: 16.12.22 u 21:09

Igor Štimac se obratio povodom smrti Siniše Mihajlovića

Bivši hrvatski selektor i fudbaler igrao je u finalu Kupa Jugoslavije 1991. u sastavu Hajduka protiv Crvene Zvezde i Siniše Mihajlovića. Jasno je bilo da su se sukobili, pale su teške reči, a bilo je suđeno da se ponovo sretnu 2013. na klupama dok su njihovi nacionalni timovi igrali u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

Tom prilikom su se zagrlili, a Štimac je za „24sata.hr“ izjavio :
Ja sam mu sve oprostio.-

Povodom Sinišine smrti se obratio i Predrag Fred Matić, član evropskog parlamenta koji je legendu srpskog fudbala znao odavno.

-Jako mi je žao. Bili smo prijatelji iz mladosti i zajedno igrali fudbal. Malo sam stariji od njega, ali smo se družili i stvarno bili dobri. Nažalost, rat nas je rastavio na nekoliko decenija, ali eto ostali smo dobri. U poslednje vreme smo se čuli porukama nekoliko puta. Uvek je na njih odgovarao osim na poslednju koju sam poslao prije 15-ak dana. Očito je bio u jako teškom stanju pa verovatno nije mogao da odgovori- rekao je Matić.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter