0
Evroliga

James Nunnally Vojvodina v Mladost - Mozzart Super League Season 2022/2023 on August 20 , 2022 in Novi Sad, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

NANELI UOČI DUELA SA EFESOM: ‘To sr*nje se neće ponoviti više!’

Objavljeno: 16.12.22 u 13:55

U petak 16. decembra, Partizan će u Štark areni dočekati aktuelnog dvostrukog šampiona Evrope, ekipu Anadolu Efesa.

Utakmica počinje od 20:30, a ulazi u dvoranu će biti otvoreni dva sata ranije. U kolu za nama, crno-beli su izgubili u Vilerbanu od Asvela, dok je Efes na svom terenu izgubio od Baskonije.

during the Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Crvena Zvezda mts Belgrade at Stark Arena on December 08, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

‘Ja ne verujem u moralne pobede. Ne svodi se utakmica na jedan posed, u finišu se vraća ono što se ranije dešavalo tokom utakmice.’ – rekao je Naneli u razgovoru za SportKlub, da bi potom dodao:

FOTO: STARSPORT

‘Greške se dešavaju, porazi se dešavaju. Napravio sam veliku grešku u poslednjem napadu u Lionu, želeo sam da dodam Zeku. To s***e se neće ponoviti.’ – zaključio je Džejms, koji je bio jedan od tragičara u porazu od Asvela.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter