0
Kladionica

FOTO: MerkurXTip

MerkurXTip SLOT CARNEVAL: Ponuda koja oduzima dah!

Objavljeno: 16.12.22 u 10:30

Vrtoglave ponude pred praznike

Poslednjih dana sve veći broj ljudi žali se na vrtoglavicu, neki zbog ponedeljka i nove radne nedelje, neki zbog skoka krvnog pritiska jer je već počelo standardno praznično prejedanje, a neki zbog „teškog“ vremena i povišenog atmosferskog pritiska. Tražeći po internetu potencijalni lek za sve gorenavedene simptome, naišli smo na promo stranicu MerkurXtip-a i moramo da priznamo da se i nama zavrtelo u glavi od sjajnih akcija i promocija koje su aktivne u ovom trenutku.

Mi nećemo kod doktora, ali ćemo se, za vas, pozabaviti ponudom koja oduzima dah. Prvo nam je zapao za oko slot turnir pod nazivom „Fazi slot Carnival“ koji očigledno najavljuje sjajan praznični period. Trajaće od 19. do 29. decembra i sa sobom nosi nagradni fond od čak 500.000 dinara za 30 najboljih igrača u generalnom plasmanu. U ponudi za turnir je 12 igara čuvenog proizvođača Fazi, a prvo mesto iznosi 120.000 dinara, drugo 100.000, treće 80.000 dinara i tako redom. Kriterijum za rangiranje je ukupni iznos dobitka tako da što veći dobitak, bolja je pozicija na tabeli koja svakako donosi još novca.

Takođe, tu je već standardni „Lov na spinove“ koji se održava svake nedelje. Dakle, to je sjajna prilika da ulepšate sebi dan pre ponedeljka i novih poslovnih obaveza, a nagradni fond je lepih 45.000 dinara u besplatnim spinovima, a ove nedelje su u opticaju četiri igre.

U toku je i „Macaw week“ koja je počela u ponedeljak 12. decembra i trajaće do nedelje 18. decembra uz nagradni fond od 100.000 dinara i još nije kasno da svi postojeći ili novi vlasnici čuvenog Xtip Naloga uđu u borbu, plasiraju se među 20 najboljih i uzmu deo ove sume.

Sigurni smo da znate, ali moramo da vas podsetimo na globalni Pragmatic play turnir koji je počeo još 1. juna i trajaće do 8. februara i do sada usrećio gomile ljudi, a evo i zašto. Pomenućemo samo da svaki nedeljni turnir donosi nagradni fond od 62.000 evra, kao i 290 nasumičnih nagrada ukupne vrednosti 9.000 evra. Svaki nedeljni turnir traje od srede do srede, a nagrade idu za 1.500 učesnika, a u opticaju su čak 33 igre.

Šta bi ova priča bila bez sjajnih džekpotova po kojima je MerkurXtip dobro poznat, a sada će svaki vredeti još više. Do kraja decembra biće aktuelna promocija EGT džekpotova, koja kaže da dva džekpota, pored novca donose i bonus od 5.000 dinara, a za tri ili više džekpotova sleduje bonus od 10.000 dinara.

Oni strastveni ljubitelji virtuala, do 18. decembra, imaće priliku da iskuse promociju „Heavy rain“ na čuvenom Aviatoru. Ideja je da gledate Svetsko prvenstvo u fudbalu do samog finala i u dva termina dnevno dobijete priliku da skupite sredstva iz teške kiše freebet-a, zato vežite se za sjajan let pun zabave i kiše koja donosi novac.

Sve ovo smo našli na promo stranici MerkurXtip-a, a savetujemo vam da odete na istu adresu i da se informišete o novim akcijama i promocijama jer se ređaju kao na traci.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter