0
Fudbal

BELGRADE, SERBIA - FEBRUARY 18: Zlatan Ibrahimovic of AC Milan looks on prior to the UEFA Europa League Round of 32 match between Crvena Zvezda and AC Milan at on February 17, 2021 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

KAKO JE ZLATAN NA SRPSKOM PRIČAO O SINIŠI: „On je više od trenera, svakog dana pričamo, zaje**vamo se, imamo isti mentalitet!“ (VIDEO)

Objavljeno: 16.12.22 u 20:09

Zlatan je obožavao Mihu.

Fudbalski svet je danas pogodila tužna vest – nakon duge borbe sa opakom bolešću napustio nas je Siniša Mihajlović u 54. godini.

Jedan od ljudi koji su prisustvovali njegovom oproštajnom meču, pre odlaska u penziju bio je i Zlatan Ibrahimović. On i Siniša bili su zaista veliki prijatelji.

Ovako je nakon oproštajnog meča, na srpskom jeziku, Ibrahimović pričao o Mihajloviću.

Kakav je kao čovek? Znam ga godinu dana sada i moj je trener, ali je Mihajlović i više od toga. On je prijatelj. Svakog dana pričamo, pomažemo, zaje**vamo se i imamo isti mentalitet. Hoćemo da pobedimo i radimo sve da bismo pobedili. Veliki čovek koji ima veliku familiju i pomaže svim igračima. – započeo je Zlatan.

Fudbal, farewell of Sinisa Mihajlovic.FK Inter Vs. Sinisa friends, oprostajni mec.Zlatan Ibrahimovic.Novi Sad, 05.28.2007..foto: Srdjan Stevanovic

Šta sam od Mihe naučio? Da budem stabilan kao ličnost da još imam vremena, da sam mlad i da će sve doći, da mora da se trenira, ali i da šutiram slobodnjake. – zaključio je Ibrahimović.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter