0
Domaći fudbal

Dragan Stojkovic Jelena Cankovic Dusan Tadic FSS dodela priznanja zlatna lopta Fudbalski Savez Srbije 23.12.2021. Srbija, Beograd (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

SKANDAL U NAJAVI: Fudbalski savez Srbije je u totalnom rasulu, dodela nagrada najboljima pod znakom pitanja!

Objavljeno: 15.12.22 u 09:41

Ovo se nije dogodilo nikada u istoriji našeg fudbala


Prema saznanjima do kojih je došao „Sport Klub“ veoma je moguće da ove godine budemo uskraćeni za dodelu nagrade najboljima u srpskom fudbalu.

Zbog kompletne situacije u Fudbalskom savezu Srbije postalo je veoma upitno da li će „Zlatna lopta“ za 2022. godinu uopšte biti dodeljena.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Nažalost, ovakav presedan u 16 godina dugoj istoriji naše najveće fudbalske institucije ne treba da čudi s obzirom da delegati već godinu i po dana nisu u stanju da izaberu predsednika.

Skupština koja je sazvana uoči Mundijala u Kataru završena je na jedan veoma loš i neprimeren način, a vršilac dužnosti predsednika FSS Nenad Bjeković povukao se sa te pozicijie.

U svakom slučaju najbolje da sačekamo još neko vreme da bismo donosili neke zaključke, ali u globalu ovo ne izgleda nimalo dobro.

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter