0
Fudbal

Sergej Milinkovic Savic Fudbal-FIFA World Cup 2022 Qualifiers Reprezentacija Srbije-Pripreme-Trening Stara Pazova, 30.08.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

SERGEJ NAPUŠTA LACIO: Italijanski novinar otkrio novi klub srpskog reprezentativca!

Objavljeno: 15.12.22 u 10:41

Izgleda da je Srbin konačno slobodan da napusti Rim

U prethodnih nekoliko nedelja se spekulisalo oko toga gde bi Sergej Milinković Savić mogao da nastavi svoju karijeru, pošto odavno želi da napusti Lacio.

Najveća kočnica njegovom odlasku iz Rima bio je vlasnik „nebesko plavih“ Klaudio Lotito, koji prvobitno nije imao nameru da Srbina pusti za manje od 120.000.000 evra.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Ipak, prema saznanjima italijanskog novinara Matea Moreta, koji je uglavnom bio pouzdan izvor za ovakve stvari, Sergej će na leto postati novi igrač Arsenala.

On tvrdi kako su čelnici londonskog kluba već u dubokim pregovorima sa Lacijom oko dovođenja Srbina u Premijer ligu, a čini se da je jun mnogo realniji za realizaciju nego januar.

Kao što od ranije znamo, Sergej je odbio da potpiše novi ugovor s rimskim klubom, aktuelni mu se završava u leto 2024. godine, zbog toga ga Klaudio Lotito mora pustiti kako bi zaradio od njegove prodaje.

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter