2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN OD DANAS IMA JEDNOG STRANCA MANJE: Posle Natha i Rikardo dobio srpski pasoš! (FOTO)

Objavljeno: 15.12.22 u 13:26

Veliki ljubimac navijača Partizana i reprezentativac Zelenoradskih Ostrva dobio je srpski pasoš.

Rikardo Gomeš je poznat kao jedan od najboljih stranaca u istoriji Partizana, a i jedan od najvećih ljubimaca navijača, kojima će sigurno biti drago što je od danas reprezentativac Zelenoradskih Ostrva postao „Srbin“. Rikardo je tako postao drugi „stranac“ ove godine koji je dobio srpski pasoš, podsećanja radi, pre njega je Nathu dodeljeno srpsko državljanstvo.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Od stranaca u Partizanu sada ostaju Hamidua Traore, Kvinsi Menig, Patrik Andrade i Fuseni Dijabate. Gomeš je ove sezone na 30 utakmica postigao 19 golova i zabeležio šest asistencija. On je za Partizan nastupao i u sezoni 2018/19 kad je postigao 26 golova.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 442Srbija (@442srbija)

2
0

2 Komentara

  1. To je novo doba, Srbija se polako ali sigurno menja, dobija nove kolorite. Sta da radimo, kad u krevetu slabo radimo a i kud ces sa starletama da pravis decu,hbg.
    Cestitam nasem Ricky-ju, sjajan momak, a odlican igrac. Samim tim dobro radi Srbiji preko Partizana. On ima vise od tri godine boravka u Srbiji (u dva boravka kao igrac PFC).
    Citam da nass Natho dovodi Haleva, to je izvanredan igrac i svakako bi ekipa bila ozbiljno pojacana sa njim. Samo se bojim da mladi Jovic i Petkovic ne budu time zakoceni u razvoju, vec je Jovcu pala cena sa 4 na 2 m. evra. To je tako ako nema ritam nastupa. Partizan bi dobro uradio ako bi uspeo prodati Meniga, dobar je igrac ali u vrlo nestabilnoj formi i slabog kontinuiteta u kvalitetu igre, a i voli da se povredjuje,ahah.
    On je dobar igrac ali ga treba „trpeti“ sa njegovim nedostacima i u nastupima i u igri.
    Partizan treba jednog ,ali sjajnog, vrednog, zadnjeg veznog tipa Zuke ili Evertona i imamo sve za finale Konferncije! Ahaha. Zvezdi ove godine necemo moci oteti titulu iz celjusti, vec je to pola progutala jer plen su joj vec ubacili u usta. Za titulu u Srbiji mora se mnogo vise zrtvovati, vise je zeleti i imati konstantnost tokom cele sezone.I biti barem 25 posto bolji od Cerge ,jer kad ona igra ne igrate samo sa njom, kad ona nastupa bilo u cemu ne samo u igri, morate racunati na bocne udare. Partizan to moze, mora biti osposobljen da radi unapred, ne sme prepustiti celo trziste mladih talenata njoj, mora raditi brze, ranije od svih ako zeli da otvori horizonte buducnosti!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter