0
Katar 2022

Foto: Printscren/Twitter

NAVIJAČ IZ KATARA PROMENIO PLOČU: Saudijac nakon debakla Argentine prozivao Mesija, a sada navija za njega u velikom finalu! (VIDEO)

Objavljeno: 15.12.22 u 09:14

Zanimljiva scena je viđena u Dohi uoči najvažnije utakmice Mundijala

Kao što je od sinoć poznato fudbalske reprezentacije Argentine i Francuske će u nedelju od 16 časova odmeriti snage u velikom finalu Svetskog prvenstva.

Iz ove pozicije teško je reći ko je favorit, ali je sigurno da nas čeka jedna veoma uzbudljiva i neizvesna utakmica koja će nam doneti istoriju ko god da pobedi.

VESTI SA MUNDIJALA:

Uoči ove utakmice jedna scena iz Katar nam je posebno privukla pažnju, a tiče se navijača iz Saudijske Arabije koji je postao veoma popularan nakon utakmice njegove zemlje i Argentine.

On je tada prišao jednom novinaru i potom je preko mikrofona prozivao Argentince i Lionela Mesija: – Gde je Mesi? Gde je Mesi?

Svega par nedelja kasnije Argentina igra finale Svetskog prvenstva protiv Francuske, a pojedinci su ga prepoznali, samo što je ovoga puta bio obučen u dres već pomenute južnoameričke zemlje.

Izgleda da je potpuno promenio ploču obukao plavo-bele boje i stao svim srcem uz Mesija i „gaučose“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter