0
Košarka

Foto: Printscreen/Twitter

MAGIČNO VEČE ZA JOKIĆA: Posle istorijske partije Srbin postao prvi vlasnik nagrade „Majkl Džordan“! (VIDEO)

Objavljeno: 15.12.22 u 08:26

Nikola će sigurno pamtiti ovaj momenat do kraja života

Jedno zaista neverovatno veče za sobom ima Nikola Jokić u NBA ligi, pošto je nakon brutalne partije protiv Vašingtona dobio dugo očekivano priznanje.

Naime, srpskom košarkašu je tek sada uručena nagrada pod nazivom „Majkl Džordan“ koja će se od ove godine dodeljivati igračima koji pokažu najviše u toku sezone, odnosno onima koji budu MVP NBA lige.

Jokiću je ovaj trofej nakon meča sa Vizardsima uručio trener Nagetsa, Majk Meloun, a kako je sve izgledalo možete pogledati u nastavku.

Ono što je svakako veoma zanimljivo jeste da su pored MVP trofeja koji će sada nositi ime Majkl Džordana i ostale nagrade za najbolje igrače u sezoni dobili svoja imena.

Tako će prvi vlasnik Hakim Oladžuvon nagrade za najboljeg defanzivca postati Markus Smart, nagradu Vilt Čemberlen za najboljeg novajliju dobiće Skoti Barns, nagrada Džon Havliček ide u ruke najboljem šestom igraču to jest Tajleru Hirou, košarkaš Memfisa Dža Morant je zaslužio nagradu Džordž Majkan za igrača koji je najviše napredovao.

Od ove sezone imamo i nagradu koja će nositi ime legendarnog Džerija Vesta, a ona će biti dodeljena najboljem „klač igraču“ to jest košarkašu koji bude imao najviše ključnih poteza u poslednjim trenucima utakmice.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter