0
Fudbal

FOTO: Twitter/CBF_Futebol

DETONACIJA U BRAZILU: Legendarni trener na korak od preuzimanja „karioka“!

Objavljeno: 15.12.22 u 11:42

Čeka se samo zvanična potvrda ovih najava

Kako ovog jutra prenose brazilski mediji, novi selektor fudbalske reprezentacije Brazila trebalo bi da postane legendarni Karlo Anćeloti.

On je navodno prva opcija čelnih ljudi u brazilskom Savezu i pokušaće na bilo koji način da ga odobrovolje da potpiše ugovor sa najtrofejnijom reprezentacijom na svetu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Najave govore da bi Italijan ugovor sa FS Brazila mogao da potpiše u junu naredne godine, dok će vršilac dužnosti selektora „karioka“ biti dosadašnji selektor omladinske selekcije do 20 godina, Ramon Menezes.

Najveći problemi u čitavom poslu pravi ugovor sa Realom koji Anćeloti ima do juna do juna 2024. godine, pa nas ne bi iznenadilo ni da odbije ovu ponudu.

Brazilci čak i u slučaju odbijanja italijanskog stručnjaka imaju rezervnu opciju, pošto će tada pokušati da dovedu lokalnog trenera Fernanda Dinizu.

Podsetimo, kao imena koja bi mogla da naslede Titea, pominjali su se Pep Gvardiola, kao i Zinedin Zidan, ali ipak do dogovora sa njima nije došlo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter