0
Fudbal

BELGRADE, SERBIA - FEBRUARY 03: Aleksandar Vucic President of Serbia speaks with tennis players Novak Djokovic of Serbia on February 3, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

DA LI ĆE DŽAKA I ŠAĆIRI ZAIGRATI U SRBIJI?: Vučić poručio – „Švajcarska je normalna zemlja, sve bismo obezbedili, ali bi navijali za nekog drugog!“

Objavljeno: 15.12.22 u 22:41

Iskren je predsednik.

Fudbalska reprezentacija Belorusije ima zabranu igranja na svojoj teritoriji. Usled toga svoje mečeve su igrali u Srbiji.

Sada, Belorusi se nalaze u grupi sa Švajcarskom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, tako da postoji mogućnost da Sajdžije dođu u Srbiju, a samim tim i Granit Džaka i Đerdan Šaćiri koji su u prošlosti provocirali navijače Srbije.

Tim povodom oglasio se i predsednik Aleksandar Vučić.

Ne bi bilo nikakvih problema. Sve bismo obezbedili. Belorusija je već igrala ovde. Švajcarci su normalan tim, normalna reprezentacija. To što bismo mi navijali za nekog drugoga zbog nekih ispada koga to briga, država Srbija bi obezbedila sigurnost za sve učesnike. – rekao je predsednik Vučić.

Fudbalska reprezentacija Srbije sastajala se sa Švajcarcima na Mundijalima u Rusiji 2018. godine, ali i ove godine u Kataru. Bilo je dosta tenzija posebno zbog postupaka i provokacija Džake i Šaćirija iz 2018. godine.

Xherdan Shaqiri Granit Xhaka Srbija – Svajcarska, Serbia – Switzerland, Kaliningrad, Rusija 22.6.1018. Jun 22. 2018. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter