0
Boks

Foto: Facebook/Muamer Hukic

ČUVENI BOKSER BESAN ZBOG TRAGEDIJE U NOVOM PAZARU: Sram ih bilo! Moralna hrabrost je ispod nule! (FOTO)

Objavljeno: 15.12.22 u 12:55

Čuveni bokser, Muamer Hukić, oglasio se povodom velike tragedije u Novom Pazaru, gde je u saobraćajnoj nesreći maloletna devojčica nastradala.

Devojčicu M. Z. (15) je prvo usmrtio jedan vozač, a onda drugi prešao preko njenog tela i pobegao, na šta nije mogao da ne reaguje bokser, koji je zgrožen ponašanjem tih ljudi:

Foto: Facebook

„Velika tragedija se desila u Novom Pazaru. 15-godinjšnja devojčica poginula je juče u saobraćajnoj nesreći. Porodici devojčice da im Bog dade strpljenja Sabr u ovom teškom momentu života. Nažalost, ovo može svakom da se desi i vozač ovo nije sigurno namerno uradio. Da Bog nas svija sačuva od teškog iskušenja! Ali šta nikako nemogu da razumem, koja je ova stoka, koja prolazi s autom i vidi dete opruzeno, krvavo povrijeđeno na ulicu i niko da stane. Povređeno pašće da vidi čovek na ulicu, treba da stane i da pomogne barem moralno. A kamoli detetu… Koja je to stoka. Sram i bilo. Moralna hrabrost je ispod nule žalosno“ napisao je Hukić na svom fejsbuk profilu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Nesreća se dogodila u ponedeljak oko 6 sati ujutru.

1
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter