0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

BITAN IGRAČ ZVEZDE PROPUŠTA MEČ SA MILANOM: Snimljen je sa štakama, moraće na pauzu! (FOTO)

Objavljeno: 15.12.22 u 18:15

Meč počinje za nešto više od 40 minuta.

Košarkaši Crvene zvezde, večeras od 19 časova, dočekaće ekipu Olimpije iz Milana u 14. kolu Evrolige. Srpski šampion, nalazi se u seriji od 10 pobeda, koja je počela dolaskom Duška Ivanovića na klupu.

Ipak, pohod na 11. pobedu propustiće startni centar crveno-belih Hasan Martin, koji je snimljen kako hoda uz pomoć štaka na ulazu u dvoranu Aleksandar Nikolić. Prema prvim informacijama, u pitanju je povreda kolena i sledi mu nešto duža pauza.

FOTO: Screenshot

Ovo znači da crveno-beli neće moći da se oslone na pomoć startnog centra, ali će Duško Ivanović svakako imati zamenu za njega, jer su na klupi Ognjen Kuzmić i Miroslav Raduljica. Takođe, pored njih, na poziciji 5 može da igra i Filip Petrušev, dok je status Luke Mitrovića upitan jer je i on propustio poslednje akcije sa ekipom zbog povrede.

Crveno-beli ove godine imaju širi roster nego što je to bio slučaj ranije, pa i kada se dogode neke nepredviđene okolnosti, rotacija je popunjena.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter