0
Katar 2022

FOTO: Twitter/@equipedefrance

ŠOK U REDOVIMA FRANCUZA: Benzema je bio spreman da igra na Mundijalu, ali je Dešan odlučio da ga izbaci iz tima!

Objavljeno: 14.12.22 u 09:08

Izgleda da problemi sa napadačem još uvek nisu nestali

Prema saznanjima do kojih je došla španska „Marka“, Didije Dešan je mogao da pozove Karima Benzemu za završnicu Svetskog prvenstva u Kataru, ali to nije uradio.

Da podsetimo, napadač Real Madrida i najbolji fudbaler planete se povredio 19. novembra na treningu uoči početka Mundijala i prognoze su govorile da će morati na pauzu od minimum tri nedelje.

VESTI SA MUNDIJALA:

Ipak, Benzema se oporavio već posle desetak dana i bio je spreman da trenira, ali je Dešan presekao i odlučio da ga ne pozove nazad u tim.

Francuska je 4. decembra igrala sa Poljskom meč osmine finala, dok se “oporavljeni Benzema spremao za nastavak treninga sa ekipom Reala”.

Veoma je moguće da postoje još neke nerazjašnjene situacije na relaciji Benzema – Dešan, jer kao što znamo Karim nije igrao za Francusku punih sedam godina (2014-2021) zbog skandala koji je napravio u reprezentaciji.

2
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter