1
Domaći fudbal

head coach Aleksandar Stankovic Fudbal-Super League Season 2021/2022 FK Cukaricki v Radnicki Nis Beograd, 15.08.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

PAZARCI IMAJU NOVOG TRENERA: Sa njim će pokušati da se dokopaju istorijskog plasmana u Evropu! (FOTO)

Objavljeno: 14.12.22 u 11:12

On bi mogao da bude idealan izbor za Novi Pazar

FK Novi Pazar je sve do danas bio u potrazi za novim trenerom, koji bi preuzeo veoma abicioznu ekipu sa juga Srbije, a sada se čini da su rešili taj problem.

Naime, novi trener ekipe sa „Caizcoin arene“ biće mladi i perspektivni stručnjak Aleksandar Stanković.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели FK Novi Pazar (@fknovipazar_official)

On je u prošlosti vodio ekipe Metalaca, Radničkog iz Niša u dva navrata, a sa timom iz Gornjeg Milanovca izborio je ulazak u Superligu Srbije, ali je prvi posao u eliti imao u Nišu, kada je Nišlije sačuvao ispadanja iz lige. U karijeri je takođe vodio i Bežaniju.

Stanković na klupu Pazaraca stiže kao zamena za Damira Čakara, koji je još ranije došao tu umesto Vladimira Gaćinovića koji je klub napustio zbog privatnih problema.

Naravno glavni cilj Novog Pazara do kraja sezone do kada Stanković ima potpisan ugovor biće da se izbori mesto koje vodi u Evropu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

2
1

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter