1
Evropske lige

FOTO: Youtube/Screenshot

MIHAJLOVIĆU PONOVO UGROŽENO ZDRAVLJE? Italijanski novinar sve zabrinuo porukom podrške za Srbina!

Objavljeno: 14.12.22 u 08:38

Fanovi su bukvalno podigli uzbunu nakon ovih vesti

Poznati italijanski novinar i direktor novinske agencije „TG2“ Klemente Mimun izazvao je pravu buru komentara na Tviteru posle svoje objave.

On je na svom profilu ostavio poruku podrške legendi srpskog fudbala Siniši Mihajloviću „Forza Siniša“ ili ti u prevodu „Napred Siniša“.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Taj tvit je izazvao mnogo pažnje, ali i zabrinutosti zbog sumnje navijača u ponovnu ugroženost zdravlja slavnog fudbalera koji se već tri godine bori sa leukemijom.

Mnogi sada veruju da je Mihajlović ponovo bolestan, a pojedinici na Tviteru traže pojašnjenje čitave situacije.

Ovakvi tvitovi nisu dobri. Vi ste poznati novinar sa 60.000 pratilaca. Trebao bi i minimum odgovornosti. Ili obaveštavate ljude o tome šta se dešava ili izbegavate da pišete takve rečenice koje ostavljaju sve u neizvesnosti – napisao je jedan od navijača.

U svakom slučaju mi se nadamo da nije reč o nečemu lošem, već da je poznati novinar samo hteo da izrazi podršku Srbinu, ali je to pomalo nespretno uradio.

1
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter