1
Katar 2022

FOTO: Youtube/Screenshot

MARSELJEZA IZVIŽDANA U KATARU: Marokanci nisu imali milosti za himnu Francuske! (VIDEO)

Objavljeno: 14.12.22 u 20:32

Ima ih više na stadionu.

Drugu utakmicu polufinala Svetskog prvenstva u Kataru, od 20 časova, igraju selekcije Maroka i Francuske. Francuska je povela već u 5. minutu pogotkom Ernandeza, a ono što su navijači Maroka uradili pre samog susreta, obišlo je čitav svet.

Naime, navijača ove afričke selekcija ima mnogo više nego Francuza danas, što su oni iskoristili, pa su tokom intoniranja himni, propisno izviždali Marseljezu. Ipak, to očigledno nije mnogo pomoglo njihovim fudbalerima, koji su vrlo brzo pali, dok su trikolori mogli da vode i ubedljivije.

Još ranije najavljeno je da će Maroko na ovom susretu imati neverovatnu podršku, a FS te zemlje, podelio je čak 13.000 besplatnih karata. Ovaj meč, igra se na stadionu Al Bajt, čiji je kapacitet 68.895 mesta, a očekivanja su da će Marokanaca biti oko 45 hiljada

0
0

1 Komentara

  1. Pobedili je crna francuska ekipu iz Afrike Koji su postigli najbolji uspeh I svaka Im cas nisi se obrukali a finale pa Argentina je svetski prvak to bi voleo I verujem da ce biti

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter