0
Evroliga

BELGRADE, SERBIA - NOVEMBER 07: Facundo Campazzo of Real Madrid in action during the 2019-2020 Tukish Airlines Regular Season Round 7 game between Crvena Zvezda mts Belgrade and Real Madrid at Stark Arena on November 7, 2019 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

KAMPACO POSMATRAO MEČ IZ PIONIRA: Argentinac oduševljen atmosferom koju su napravile „Delije“ protiv Žalgirisa! (FOTO)

Objavljeno: 14.12.22 u 09:58

Ovo je možda neki znak koji potvrđuje njegov dolazak u Beograd

Još jedna fantastična utakmica je za Crvenom zvezdom koja je uspela da posle preokreta savlada nezgodnih Žalgiris u 13. kolu Evrolige.

Bez ikakve dileme čovek koji je obeležio ovaj susret bio je Luka Vildoza sa ubačenih 27 poena, zbog čega mu je ceo „Pionir“ klicao, a potom i uzvikao: – Argentina, Argentina!

VESTI O ZVEZDI:

Ovaj meč je posmatrao Fakundo Kampaco koji se trenutno nalazi u Madridu. Moguće pojačanje Crvene zvezde je u društvu Gabrijela Deka pre svega gledalo utakmicu polufinala Mundijala između Hrvatske i Argentine, a povremeno je bacalo pogled na duel iz „Pionira“.

Argentinac je bio oduševljen atmosferom koje su napravil „Delije“ pa je to svoje osećanje podelio na Tviteru sa ostalim pratiocima.

Foto: Printscreen/Twitter
254
18

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter